simningen

Jullovet är här och tyvärr även ytterligare en förkylning. Denna höst har varit väldigt sönderhackad av småförkylningar. Denna gång är det lite rejälare sådan och har fått ställa in dagens intervallpass med gruppen. Ledigheten som skulle inneburit tuff träning med längre pass än vad som är fallet annars. Nu är bara fokus på att bli frisk och att vara helt redo för simlägret den 3-4 dec. Maja kommer hänga med så har vi lite tid i Stockholm tillsammans på lördags em. och kvällen.
Dagarna kommer att bestå av 2 träningspass/dag och ett teoripass. Befarar en grym träningsverk efter den helgen men det ser jag fram emot. Jag har under december fått till några pass med simning och tanken var att det skulle varit ett i slutet av förra veckan samt ett till under lovet innan lägret, nu blir det inte så. Jag räknar med att försöka trycka på med 2pass/vecka i simhallen under jan-april och efter det så är det utesimning som gäller hoppas jag.
Följande utrustning är önskvärt att ha med sig på lägret. har i nuläget beställt en ny dolme med mer flytkraft denna är inte tillräckligt med flytkraft. Det är framförallt för att få så bra förutsättningar i sommarens swimrun med Nils Winge.

Är i nuläget långt efter Nils vad gäller simningen men hoppas kunna krypa lite närmre under vinterns träning. Vi körde det första gemensamma löppasset i onsdags på ganska hala vägar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Då var det roliga slut....

Så lite packning som möjligt...

Då var målet nått.